Wie zijn wij?

Ons team

Wij zijn het team achter SafeSofa!

Stefan van Dongen

Sigma male

Mijn naam is Stefan van Dongen en ik ben student aan de Haagse Hoge School. Ik zit in mijn eerste jaar van Commerciële Economie. Naast mijn studie werk ik als freelancer. Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website:)

Jasmin Omeragic

Chess noob

Mijn naam is Jasmin Omeragić en ik ben student aan de Haagse Hoge School. Ik zit in mijn eerste jaar van Commerciële Economie. Naast mijn studie werk ik op een boerderij. Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website:)

Fabienne Kal

Top G

Mijn naam is Fabienne Kal en ik ben student aan de Haagse Hoge School. Ik zit in mijn eerste jaar van Commerciële Economie. Naast mijn studie werk ik op een kinderdagverblijf. Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website:)

Olaf Spies

Appie strijder

Mijn naam is Olaf Spies en ik ben student aan de Haagse Hoge School. Ik zit in mijn eerste jaar van Commerciële Economie. Naast mijn studie werk ik als Appie strijder. Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website:)

De oprichters

Wij zijn Stefan, Fabienne, Olaf en Jasmin, de oprichters van dit bedrijf. We zijn eerstejaars studenten Commerciële Economie aan de Haagse Hogeschool, en we zijn gepassioneerd door ondernemerschap en het leveren van kwalitatieve producten aan onze klanten.

We zijn begonnen met SafeSofa omdat we zien dat er een groeiende vraag is naar betaalbare en stijlvolle bankhoezen. We willen iets creëren dat zowel functioneel als modieus is, en dat mensen helpt om hun oude banken een nieuw leven te geven. Na veel onderzoek en ontwikkeling zijn we erin geslaagd om een productlijn van hoge kwaliteit te creëren die aan al deze eisen voldoet.

Ons doel bij SafeSofa is om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, van het bestelproces tot de kwaliteit van onze producten en de klantenservice. We zijn toegewijd aan het leveren van uitstekende kwaliteit en waarde voor je geld, en we streven er altijd naar om te innoveren en te verbeteren.

We zijn dankbaar voor je interesse in ons bedrijf en kijken ernaar uit om je te helpen bij het vinden van de perfecte bankhoes voor jouw interieur. Bedankt voor het bezoeken van onze website en neem gerust contact met ons op als je vragen hebt!

Het product

Een bankhoes van SafeSofa is een hoes die je over je bank kunt trekken om deze te beschermen tegen stoten, vlekken, huisdieren en kinderen. Het biedt niet alleen functionele bescherming, maar ook een stijlvolle uitstraling voor je bank. Door de ruime keuze in kleuren en vormen, is er voor iedere bank een geschikte bankhoes te vinden. De bankhoezen zijn duurzaam, wasbaar en eenvoudig te bevestigen, waardoor je jouw bank een persoonlijke touch kunt geven en tegelijkertijd beschermt tegen slijtage.

Scroll naar boven